Suggesties


Voorgerechten

Sint-jacobsvruchten
Witloof - appelsnippers - Yuzu schuim € 20,50

Wijntip: Soave Tammelini, Italië € 6,30 per glas Biertip: Westmalle Trippel, blond € 3,50


Asperges op z'n vlaams
Asperges - ei - blanke boter € 16,50

Wijntip: La Joya, Viognier, Chili € 6,00 per glas Biertip: Quintine, blond € 3,50

 

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw
Asperges - mousselinesaus - aardappelpuree van doperwten € 26,50

Wijntip: Fan d'Oro, Ribera del Duero, Spanje € 6,40 per glas Biertip: Ename, blond € 3,50


Lamskroontje
Rozemarijnsaus - prinsessen - peultjes - aardappelgratin € 28,50

Wijntip: Ben Marco, Pinot Noir, Mendoza, Argentinië € 5,80 per glas Biertip: Augustijn, donker € 3,50